soalan lazim  hubungi kami   aduan dan maklum balas   peta laman
W3C

Pilihan W3C

Pilihan Warna: red  merah  kuning
Saiz Tulisan:
A- A A+
Jenis Tulisan:
Laman Utama e-Penyertaan Pendapat Anda

Mengenai PENDAPAT ANDA

Inisiatif yang telah disediakan Institut Koperasi Malaysia (IKMa) bagi menggalakkan anda sebagai rakyat Malaysia untuk menyumbangkan sebarang idea dan cadangan bagi membantu meningkatkan lagi mutu penyampaian dan perkhidmatan yang ditawarkan oleh IKMa.

Percambahan idea bernas yang terhasil melaluinya boleh diketengahkan bagi membantu merangka polisi dan dasar-dasar pembangunan yang khusus bagi menjamin kebajikan dan kesejahteraan umum serta setiap pihak berkepentingan di dalam sektor koperasi khususnya.

Mekanisma Pelaksanaan

Kaedah pengumpulan maklumat yang digunakan adalah:

  1. Borang Kajian Kepuasaan Pelanggan - Saluran input maklumbalas dan cadangan berkaitan Sektor Pembangunan Koperasi Bagi Pelaksanaan TN50 KPDNKK.
  2. Sistem Pengurusan Pelanggan Institut Koperasi Malaysia - Saluran input pertanyaan, maklumbalas dan cadangan mengenai Perkhidmatan Institut Koperasi Malaysia, dan Aduan mengenai koperasi.

Mendapat Pandangan Umum

TEMPOH SASARAN PESERTA BUTIRAN STATUS
1 Ogos 2017 - 31 Disember 2017 Orang Awam, Koperator Maklumbalas berkaitan kepuasan pelanggan bagi perkhidmatan Kaunter IKMa (Kampus Induk Petaling Jaya) Telah tampat tempoh
Undian
Adakah infomasi di dalam Portal IKM memenuhi ekspektasi dan keperluan pelanggan?